Ååå Singapore i våra hjärtan, Gud vilket fantastiskt land. Vi är så glada att vi stått ut med allt besvär och valt att fortsätta vår resa trots tvivel. Tänk om vi hade missat det här!

Vi har kommit fram till att Singapore är en liten mix av olika asiatiska länder. Mest Kina och Indien som jag förstått det. Vi skulle vilja säga att dom tagit lite av allt det bästa av alla länder i Asien och satt ihop i ett. Folk är snygga, snyggt klädda, tillochmed pengarna är snygga haha. Dom är glada och ler mycket, älskar glada människor. Alla pratat bra engelska, maten är magisk och det är RENT.. ÖVERALLT!! Det bästa med det är att vi trodde att staden skulle tömma våra plånböcker totalt. Men eftersom gatuhaken alltid har den bästa maten och för en gång skull är rena å frächa så har vi alltså kunnat komma undan riktigt billigt (och ändå fått det bästa)
Vi träffade ett härligt Singapore par på båten i halongbay som tipsade oss om en hel lista med maträtter. Så Jaa.. vi gick loss på den helt enkelt! 

Vi började dagen med Dim Sum. Det är ju egentligen ingen nyhet för oss men restaurangen Tim ho wan är mycket omtalad och har tillochmed en restaurang med Michelin stjärna. (Finns 4 restauranger) det var gott men mer robbans grej faktiskt. Han var mätt och nöjd! 



Det här är Roti Prata en indisk rätt (men även typiskt i Singapore) och SATAN vad gott det var. Någon pankaksliknande deg med fyllning. Vi testade på svamp/ost i en och banan i en. Såsen bredvid var en kryddig kurry variant. Mmmmmm

Det här är samma rätt men lite annorlunda. Roti John hette den haha. John var också god. Fyllning av kyckling röra med väldigt indiska smaker. Toppad med en het chili sås. 

Det här är Singapores egen stolthet. Satay! Kan se ut som vilka grillade kyckling/fläsk spett som helst. Men nej nej, detta var unikt. Önskar att jag kunde lägga upp en smak här på bloggen haha. 6 Sing dollar/ ca 35kr betalde vi för detta. Hade kunnat betala 10ggr mer och ändå varit nöjd! Mmmm

Titta ganska mysigt ändå! 

Imorgon ska vi ge Universal studios ett besök, wohoo!