jag har funderat på detta länge och har äntligen fått tummen ur.. och startat en blogg. befinner mig just nu i L.A.känner att detta kommer vara ett minne för livet och vill verkligen skriva ner det.
.
.
tänkte gå bakot lite i tiden för att få med allt viktigt.
.
första helgen här besökte vi six flags tillsammans med några i min och matildas klass, it was aaaaaawesome. viåkte alla 11 berg och dalbanor. tatzu var den bästa, känndes som att man flög.
.
helgen efter (förra veckan) var vi i las vegas, min danska vän anders har hyrt en bil för en månad så han jag och 3härliga svenska tjejer matilda, anna och susan tog oss en tripp över helgen.
las vegas är sååååå underskattat, har hört så mycket häftigt om staden men det var verkligen helt underbart. jaggick runt där på gatorna och bara gapade.
fredagen spendrade vi bara på att gå runder på gatorna och tittade på allt. lördagen gick åt en mysig lunch ochshopping sedan utgång.
vi förfestade lite hos några amerikanska vänner på deras lyxiga hotellrum, sjuukt trevligt sedan tog vi limo(kändes lyxigt när en man öppnar dörren för mig, tar mig i haden och önskar mig en trevlig kväll hehe) tillklubben pure som jag och matilda inte kom in på, men det gjorde inget. vi gick runder på casinona istället å hadeallmänt mysigt, jag vann 9 dollar, utan att fatta det dock haha. avslutade på MC och sen i säng.
.
i onsdags efter skolan körde vi en sväng till venice beach och santa monica. det var vekligen vackert, venicebeach var full av skumma människor men en otroligt vacker strand. santa monica bestod delvis av en lång pirmed ett litet nöjesfält och mysig pling plong musik, åt en mexikansk middag på en restaurang längst ut på piren.
.
i fredags körde vi en lååååång utekväll i hermosa bech, massa elever från skolan och en konstig efterfest.
igår träffade jag och matilda min kusin marika, vi tog oss en tur till the growe, guuuuud så mysigt det var där,måste dit igen. det är typ ett shoppingcenter utomhus med en fin fontän och massa mysiga restauranger. och guess what??!! klädaffärerna stänger kl 22:00 här älskar det! vi spenderade natten hos marika och fick en typiskamerikansk frukost, super gott faktikst.
.
idag har jag matilda anna anders vivanh och nicolo hajkat runt the hollywood sign, det var perfect väder och galet fin utsikt. vandrade sedan runder i hollywood och trängdes med allt folk som skulle på oscarsgalan. avslutade dagen full med skratt på en italiensk restaurang i hermosa beach. perfekt söndag.
.
nästa vecka väntar massa mer äventyr, ser fram emot den.
godnatt /jh