Senast när vi var i Danang så var jag tvungen att ta ut Julia och testa på ännu en klassisk rätt Banh xeo. bokstavligen så betyder det fräsande kaka som görs på rismjöl, vatten och gurkmeja. Man steker upp det som en creps som sedan fylls med tunna fläskskivor, räkor, lök och böngroddar.
En variant på vårrullar som man doppar i jordnötssås och steksky.
Mmmm gott, Julia håller med! Men miljön att äta i ? Var det droppen? Haha, syns lite på Julias minFull rulle i huset! Bilden säger rätt mycket om hur hygienisk det är! Glömde fota på gästerna med! Rätt så grisigt men ville bara visa Julia hur miljön kan vara men maten är otroligt god. När vi kommer hem ska vi börja laga veitnamisk mat! Mamma Nga din son vill ha dina hemliga recept, var redå!😝😝✌️👍
Mmmm gott, Julia håller med! Men miljön att äta i ? Var det droppen? Haha, syns lite på Julias minFull rulle i huset! Bilden säger rätt mycket om hur hygienisk det är! Glömde fota på gästerna med! Rätt så grisigt men ville bara visa Julia hur miljön kan vara men maten är otroligt god. När vi kommer hem ska vi börja laga veitnamisk mat! Mamma Nga din son vill ha dina hemliga recept, var redå!😝😝✌️👍
Imorgon beger vi oss till Kambodja. 7h bussresa väntar. IGEN! Ja tack...
Stay tuned
//Robert Tam Vu
Kommentera